Negaliu tavęs pamiršti

2021 04 08

Maskame, Estelle (1997-) (Maskeim, Estelė)
Negaliu tavęs pamiršti : [romanas] / Estelle Maskame ; iš anglų kalbos vertė Ieva Venskevičiūtė. - Vilnius : Alma littera, 2019 (Gargždai : ScandBook). - 301, [2] p. ; 22 cm. - Orig. antr.: Dare to fall. - Tiražas 1800 egz..

Romantika, aistra ir jaunyste dvelkianti jaunos rašytojos Estelle Maskame istorija „Negaliu tavęs pamiršti“ pasakoja apie meilę, kuriai reikia drąsos ir jėgų, apie ryžtą, draugystę ir gąsdinantį artumą.
Makenzė Rivers iš šalies atrodo kaip mergina, kuri turi viską. Ją supa puikūs draugai, jai gerai sekasi mokykloje, o jos gražuolis buvęs vaikinas beviltiškai trokšta ją susigrąžinti. Tačiau kažko jos gyvenime vis dėlto trūksta. Kad ir kaip ji nenorėtų to pripažinti, tas kažkas gali būti Džeidenas. Aukštas ir atletiškas blondinas, dėl kurio kreivos šypsenėlės prieš metus Makenzė buvo kaip reikiant pametusi galvą.
Tačiau dabar viskas pasikeitė. Tragiška nelaimė sugriovė Džeideno šeimą ir Makenzė, nepaisant jausmų, nebežino, kaip bendrauti su Džeidenu. Ji per daug gerai supranta, kaip šeimos tragedijos paveikia žmones, kuriuos myli, ir tiesiog negali prisiversti dar kartą vis tai patirti su Džeidenu. Todėl Makenzė padaro tai, ką moka geriausiai – atsitraukia.

Knygą rasite Vaikų literatūros skyriuje.

Negaliu tavęs pamiršti